Seria Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej - Hanna Szymanderska
Książki z serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
-
Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Przekąski..
Untitled documentW tomie Przekąski znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne drobne przekąski oraz galarety, musy, pasztety i sałatki. Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi...Książka, op. twarda -
Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Makarony..
Untitled documentW tomie Makarony, pierogi i naleśniki, poza tytułowymi daniami, znalazły także receptury m.in. na znakomite zapiekanki, placki, kluski i wiele innych dań z mąki, kaszy oraz ryżu. Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej...Książka, op. twarda -
Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Zupy...
Untitled documentW tomie Zupy znalazły się zarówno polewki świetnie wszystkim znane m.in. barszcz biały, krupnik czy ogórkowa, jak i te nieco zapomniane, np. doskonała czernina czy delikatny krem rakowy. Obowiązkowa pozycja na półce każdego polskiego smakosza. Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to...Książka, op. twarda -
Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Jajka i sery..
Untitled documentW tomie Jajka i sery znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych. Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni...Książka, op. twarda