„Kuchnia Braci Rodzeń” to kulinarne wyzwanie i inspiracja dla każdego niezależnie myślącego czytelnika, który pragnie odzyskać swoje zdrowie metaboliczne i pięknie żyć. Dzielimy się w niej z Tobą swoją wiedzą na temat stylu niskoweglowodanowego i wspólnie odkrywamy nowe pomysły na przygotowanie pysznych i zdrowych posiłków keto i LCHF.
Książką zawiera obszerną wiedzę na temat węglowodanów, białka oraz tłuszczów, a także ponad 33 przepisy na proste śniadania, obiady, przekąski, desery czy pieczywo.
Czas rozpocząć kulinarną, nieskowęglowodanową podróż!
W tej książce odnajdziesz cenne informacje, praktyczne wskazówki i pyszne przepisy, które zainspirują Cię do odniesienia sukcesu w Twojej niskowęglowodanowej lub ketogenicznej podróży.
Ale nie przedstawimy Ci jedynie listy nakazów i zakazów, choć całkiem prawdopodobne, że w takim właśnie klimacie byłeś wychowywany. Dla nas jednak jesteś niezależną jednostką, która dokonuje samodzielnych, odpowiedzialnych wyborów. Zamiast zakazów damy Ci wiedzę, z którą sam zdecydujesz, co zrobić. Zapewnimy Ci narzędzia do poruszania się po świecie żywności niskowęglowodanowej oraz obalenia powszechnych mitów, a także umożliwimy podejmowanie świadomych decyzji dotyczących Twojego zdrowia.