Złap zapowiedzi, nowości i bestsellery: hity grudnia
Prezenty prezentami, a nowości nowościami 😉 Nie zapominaj o tym, że w naszej księgarni zawsze znajdziesz książki, które właśnie są na topie. I to taniej o nawet 40%. Zatem w ferworze świątecznych zakupów znajdź chwilę na to, żeby podarować sobie odrobinę czytelniczej przyjemności. A nawet nieco więcej niż odrobinę. W końcu książkowe przyjemniaczki możesz złapać ze zniżką 😉
W promocji możesz złapać m.in. te książki
Nigdy, Ken Follett
Pauline Green, amerykańska prezydent, robi wszystko, by uniknąć wydania rozkazu użycia broni nuklearnej... Chang Cai, błyskotliwy szef chińskiego wywiadu, prowadzi misterną grę, by powstrzymać rząd swojego kraju przed starciem z Zachodem... Tamara i Abdul, agenci CIA, rozpracowują w Afryce Północnej struktury islamskich terrorystów... Kiah, piękna młoda Afrykanka, decyduje się na niebezpieczną podróż przez Saharę, by zapewnić przyszłość swojemu dziecku... Oni wszyscy poświęcają się, ponieważ wierzą, że są w stanie sprawić, żeby świat stał się lepszym i bezpieczniejszym miejscem. Tylko że to może nie wystarczyć...
Will, Will Smith i Mark Manson
Odważna i inspirująca książka, w której Will Smith, jedna z najbardziej wyrazistych i rozpoznawalnych postaci współczesnego przemysłu rozrywkowego, opowiada szczerze o swoim życiu i dzieli się doświadczeniami, które pozwoliły mu zrozumieć, że pielęgnowanie międzyludzkich więzi jest równie ważne, co satysfakcja z zawodowych sukcesów i poczucie wewnętrznego szczęścia. To także książka, która pozwala poznać ze wszystkimi szczegółami przebieg jednej z najbardziej niesamowitych karier w świecie muzyki i filmu.
Sztuka fermentacji, Sandor Ellix Katz
Sztuka fermentacji to również doskonały spis przepisów z całego świata: na kombuchę, pastę miso, natto, miody pitne, wino, czy ryby! Tak naprawdę kisić możemy wszystko pod warunkiem, że wiemy, jak to robić. Nic nie będzie już trudne, jeśli sięgniemy po ten poradnik. Autor przekonuje nas, że tak naprawdę kiszenie to najlepsze wyjście, które zapewnia nam zdrowie i świetne doznania smakowe. W jasny, klarowny i rzetelny sposób przedstawia swoją wiedzę i zachęca do tego, aby zgłębiać ją dalej. Od tej pory sztuka fermentacji nie będzie już dla ciebie czarną magią, ale czymś całkowicie naturalnym.