W obecnych czasach ogólnej chemizacji środowiska ludzie coraz częściej sięgają po tradycyjne i swojskie wyroby spożywcze. Jeśli szukasz sprawdzonych sposobów, aby Twoja rodzina delektowała się ich smakiem, lub masz w zamyśle założyć własną wędzarnię, warto sięgnąć po książkę Roberta Winckiewicza "Domowe wędliny tradycyjne oraz dojrzewające".
Robert Winckiewicz jest z wykształcenia inżynierem mechaniki, z zamiłowania natomiast producentem wyrobów spożywczych. Jest odpowiedzialny za wytwór własnych wędlin, chleba, jak również przetworów owocowych i warzywnych. Ma on również własnego bloga, dzięki któremu dowiadujemy się, że rozpoczął taką działalność w trosce o zdrowie swoich najbliższych.
Dzięki jego radom możesz zostać dla swojej rodziny mistrzem masarstwa! Książka "Domowe wędliny tradycyjne oraz dojrzewające" jest prawdziwą encyklopedią dla amatorów wędzenia. W książce można znaleźć ogrom przepisów na swojskie kiełbasy czy szynki, a kolorowe zdjęcia wizualizują nam efekt.
Na stronach pełnych wiedzy znajdziecie liczne porady dotyczące użytego sprzętu, technik przetwórstwa oraz sposobu przechowywania wyrobów. Dzięki użytym fotografiom wszystko staje się przejrzyste.
Książka została wydana w twardej oprawie, na wysokiej jakości papierze, więc przez lata będzie zachwycać wszystkich czytelników.
Publikacja Roberta Winckiewicza naświetli Ci stare, dobre czasy, kiedy można było spróbować fantastycznych, tradycyjnych wyrobów u dziadków, a świąteczne przysmaki były wytwarzane własnoręcznie przez całe rodziny. Dzięki książce "Domowe wędliny tradycyjne oraz dojrzewające" nauczysz się przepisów nie tylko na wędliny, kaszanki czy kiełbasy, ale również na smarówki czy inne dodatki mięsne. Dzięki książce zgłębisz wiedzę nie tylko o sztuce masarskiej. Jeśli wyznajesz zasadę wegetarianizmu, również znajdziesz coś dla siebie. Będzie Ci dane poznać tajniki wędzenia serów oraz przetwórstwa warzyw i owoców.
Od dziś swojskie wędliny mogą zagościć na Twoim stole nie tylko od święta. Kiedy masz ochotę, możesz zabłysnąć przed rodziną lub znajomymi umiejętnością wędzenia produktów, jak również ich podawania.
Robert Winckiewicz jest z wykształcenia inżynierem mechaniki, z zamiłowania natomiast producentem wyrobów spożywczych. Jest odpowiedzialny za wytwór własnych wędlin, chleba, jak również przetworów owocowych i warzywnych. Ma on również własnego bloga, dzięki któremu dowiadujemy się, że rozpoczął taką działalność w trosce o zdrowie swoich najbliższych.
Dzięki jego radom możesz zostać dla swojej rodziny mistrzem masarstwa! Książka "Domowe wędliny tradycyjne oraz dojrzewające" jest prawdziwą encyklopedią dla amatorów wędzenia. W książce można znaleźć ogrom przepisów na swojskie kiełbasy czy szynki, a kolorowe zdjęcia wizualizują nam efekt.
Na stronach pełnych wiedzy znajdziecie liczne porady dotyczące użytego sprzętu, technik przetwórstwa oraz sposobu przechowywania wyrobów. Dzięki użytym fotografiom wszystko staje się przejrzyste.
Książka została wydana w twardej oprawie, na wysokiej jakości papierze, więc przez lata będzie zachwycać wszystkich czytelników.
Publikacja Roberta Winckiewicza naświetli Ci stare, dobre czasy, kiedy można było spróbować fantastycznych, tradycyjnych wyrobów u dziadków, a świąteczne przysmaki były wytwarzane własnoręcznie przez całe rodziny. Dzięki książce "Domowe wędliny tradycyjne oraz dojrzewające" nauczysz się przepisów nie tylko na wędliny, kaszanki czy kiełbasy, ale również na smarówki czy inne dodatki mięsne. Dzięki książce zgłębisz wiedzę nie tylko o sztuce masarskiej. Jeśli wyznajesz zasadę wegetarianizmu, również znajdziesz coś dla siebie. Będzie Ci dane poznać tajniki wędzenia serów oraz przetwórstwa warzyw i owoców.
Od dziś swojskie wędliny mogą zagościć na Twoim stole nie tylko od święta. Kiedy masz ochotę, możesz zabłysnąć przed rodziną lub znajomymi umiejętnością wędzenia produktów, jak również ich podawania.