Pakiet książek Marty Dymek "Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów" i "Jadłonomia po polsku" to idealny zestaw zarówno dla osób, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę z kuchnią wegańską, jak i dla wieloletnich wielbicieli potraw roślinnych, którzy chcieliby znaleźć dla siebie nowe przepisy.
Każdy, kto chce rozpocząć swoją podróż ku lepszemu stylowi życia, wie, że warto sięgnąć w pierwszej kolejności po wskazówki dotyczące zdrowej żywności. Z pomocą przychodzi Marta Dymek, autorka najsłynniejszego polskiego blogu kulinarnego Jadłonomia, skierowanego do osób, które interesują tajniki wegańskiej kuchni. Dymek, za jego pośrednictwem, wielokrotnie udowodniła, że potrawy na bazie produktów roślinnych mogą być nie tylko zdrowe, ale i przede wszystkim pyszne!
Dla wszystkich, którzy chcieliby jeszcze bardziej rozwinąć swoją wiedzę o kuchni wegańskiej, proponujemy pakiet dwóch książek autorki blogu: "Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów" oraz "Jadłonomia po polsku". Pierwsza z nich zawiera ponad 100 przepisów na wykorzystanie wszystkich części warzyw i owoców, celem stworzenia posiłku, który zasmakuje nawet zdeklarowanemu mięsożercy. Natomiast w "Jadłonomii po polsku" Dymek udowadnia, że potrawy typowo polskie możemy wykonać, nie mając w kuchni ani grama mięsa, a zajadać się nimi będzie cała rodzina!
Marta Dymek jest znaną blogerką kulinarną. Zarówno jej strona internetowa, jak i książki, które doczekały się wielu dodruków, są chwalone w całym kraju, nie tylko przez zadeklarowanych wegan i wegetarian. Oprócz prowadzenia blogu Dymek zajmuje się współpracą z polskimi magazynami kulinarnymi oraz tworzeniem autorskiego programu "Zielona Rewolucja Marty Dymek" na kanale Kuchnia+.
Każdy, kto chce rozpocząć swoją podróż ku lepszemu stylowi życia, wie, że warto sięgnąć w pierwszej kolejności po wskazówki dotyczące zdrowej żywności. Z pomocą przychodzi Marta Dymek, autorka najsłynniejszego polskiego blogu kulinarnego Jadłonomia, skierowanego do osób, które interesują tajniki wegańskiej kuchni. Dymek, za jego pośrednictwem, wielokrotnie udowodniła, że potrawy na bazie produktów roślinnych mogą być nie tylko zdrowe, ale i przede wszystkim pyszne!
Dla wszystkich, którzy chcieliby jeszcze bardziej rozwinąć swoją wiedzę o kuchni wegańskiej, proponujemy pakiet dwóch książek autorki blogu: "Jadłonomia. Kuchnia roślinna 100 przepisów" oraz "Jadłonomia po polsku". Pierwsza z nich zawiera ponad 100 przepisów na wykorzystanie wszystkich części warzyw i owoców, celem stworzenia posiłku, który zasmakuje nawet zdeklarowanemu mięsożercy. Natomiast w "Jadłonomii po polsku" Dymek udowadnia, że potrawy typowo polskie możemy wykonać, nie mając w kuchni ani grama mięsa, a zajadać się nimi będzie cała rodzina!
Marta Dymek jest znaną blogerką kulinarną. Zarówno jej strona internetowa, jak i książki, które doczekały się wielu dodruków, są chwalone w całym kraju, nie tylko przez zadeklarowanych wegan i wegetarian. Oprócz prowadzenia blogu Dymek zajmuje się współpracą z polskimi magazynami kulinarnymi oraz tworzeniem autorskiego programu "Zielona Rewolucja Marty Dymek" na kanale Kuchnia+.