Uważasz, że dzieci nie potrafią gotować? Z pewnością zmienisz swoje zdanie, sięgając do pozycji "MasterChef Junior. Czwarta polska edycja programu".
Książka ta jest najlepszym przykładem kunsztu kulinarnego najmłodszych, którzy potrafią gotować znacznie lepiej niż niektórzy dorośli! Swoje egzotyczne przepisy z różnych stron świata zamieścili w książce zwyciężczyni i finaliści programu MasterChef Junior. Czy jesteś gotowy na to, by spróbować swoich sił w przygotowaniu tak smakowitych potraw?
"MasterChef Junior. Czwarta polska edycja programu" gwarantuje zachwycające smaki i niepowtarzalne kulinarne doznania. Dzieci biorące udział w programie mają za sobą wiele kulinarnych doznań, mimo swojego młodego wieku. Najmłodsi finaliści mają? 9 lat, a najstarsi zaledwie 12. Okazuje się jednak, że nawet tak młode osoby mają oryginalny smak i wiedzę, która często jest większa niż u niejednego dorosłego. Ich przepisy mogą ożywić domowe stoły, są także idealnym pomysłem na rodzinny obiad. Każdy domowy kucharz będzie zadowolony z wyprawy w poszukiwaniu kulinarnych doznań.
W pozycji można znaleźć zniewalające przepisy, chyba każdy chciałby spróbować karminadli (autorstwa zwyciężczyni Pauliny Foremny) lub rozpływać się w smaku łososia z morza mango (autorstwa Leny Król). Na świąteczny obiad idealnie sprawdzi się kaczka z konfiturą z czerwonej cebuli według przepisu Michała Lisa. Wśród przepisów można znaleźć receptury pysznych deserów, m.in. kruche ciasteczko z musem czekoladowym z nutą rozmarynu Janka Zatorskiego. Te zniewalające smaki czekają na swoich amatorów, którzy mogą przygotować dania we własnej kuchni.
"MasterChef Junior. Czwarta polska edycja programu" to pozycja, która porwie czytelnika w świat niepowtarzalnych smaków. Książka wydawnictwa Burda Media jest kontynuacją serii, której kolejny tom publikowany jest po każdej edycji programu MasterChef Junior. Każda z nich jest niepowtarzalna i oferuje profesjonalne przepisy przygotowane przez finalistów. Tych dań na swoich stołach nie powstydziłyby się renomowane polskie restauracje.
Książka ta jest najlepszym przykładem kunsztu kulinarnego najmłodszych, którzy potrafią gotować znacznie lepiej niż niektórzy dorośli! Swoje egzotyczne przepisy z różnych stron świata zamieścili w książce zwyciężczyni i finaliści programu MasterChef Junior. Czy jesteś gotowy na to, by spróbować swoich sił w przygotowaniu tak smakowitych potraw?
"MasterChef Junior. Czwarta polska edycja programu" gwarantuje zachwycające smaki i niepowtarzalne kulinarne doznania. Dzieci biorące udział w programie mają za sobą wiele kulinarnych doznań, mimo swojego młodego wieku. Najmłodsi finaliści mają? 9 lat, a najstarsi zaledwie 12. Okazuje się jednak, że nawet tak młode osoby mają oryginalny smak i wiedzę, która często jest większa niż u niejednego dorosłego. Ich przepisy mogą ożywić domowe stoły, są także idealnym pomysłem na rodzinny obiad. Każdy domowy kucharz będzie zadowolony z wyprawy w poszukiwaniu kulinarnych doznań.
W pozycji można znaleźć zniewalające przepisy, chyba każdy chciałby spróbować karminadli (autorstwa zwyciężczyni Pauliny Foremny) lub rozpływać się w smaku łososia z morza mango (autorstwa Leny Król). Na świąteczny obiad idealnie sprawdzi się kaczka z konfiturą z czerwonej cebuli według przepisu Michała Lisa. Wśród przepisów można znaleźć receptury pysznych deserów, m.in. kruche ciasteczko z musem czekoladowym z nutą rozmarynu Janka Zatorskiego. Te zniewalające smaki czekają na swoich amatorów, którzy mogą przygotować dania we własnej kuchni.
"MasterChef Junior. Czwarta polska edycja programu" to pozycja, która porwie czytelnika w świat niepowtarzalnych smaków. Książka wydawnictwa Burda Media jest kontynuacją serii, której kolejny tom publikowany jest po każdej edycji programu MasterChef Junior. Każda z nich jest niepowtarzalna i oferuje profesjonalne przepisy przygotowane przez finalistów. Tych dań na swoich stołach nie powstydziłyby się renomowane polskie restauracje.