Opis
Bio Czekolada gorzka 85% kakao 100 g
Składniki:
Miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier trzcinowy nierafinowany*
(*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa 85 %.
Wartości odżywcze:
W 100 g:
- Wartość energetyczna: 2564 kJ / 621 kcal
- Tłuszcz: 53,3 g;
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 33,6 g;
- Węglowodany: 20,4 g;
- w tym cukry: 14 g;
- Białko: 8,2 g;
- Sól: 0,02 g
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 15-18 stopni C. Chronić przed ciepłem.
Informacja alergenna:
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY