Baton z karmelem. Szczypta soli podkreśla smak karmelu.
Składniki:
surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, krem karmelowy* 21% (surowy cukier trzcinowy*, syrop glukozowy*, masło*, śmietana*, sól, syrop karmelowy*, ekstrakt z wanilii Burbon*), mleko pełne w proszku*, masa kakaowa*, śmietanka w proszku*, odtłuszczone mleko w proszku*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*, ekstrakt z wanilii Bourbon* * certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 2219 kJ/ 532 kcal
- Tłuszcz: 33,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20,9 g
- Węglowodany: 51,4 g
- w tym cukry: 50,5 g
- Białko: 5,7 g
- Sól: 0,21 g
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w temperaturze 15-18°C.
Dane producenta/dystrybutora:
EcoFinia GmbH, Diebrocker Str. 17, D-32051 Herford