- Autor: Dominik Piotr
- Wydawnictwo WSiP
- Seria Testy i Zadania Praktyczne. Egzamin Zawodowy
- Oprawa: Miękka
- Ilość stron: 96
- Stan: końcówka nakładu, książki są nowe, ale niepełnowartościowe (mogą posiadać zażółknięcia, drobne zagięcia, itp.), mogą nie posiadać dodatków takich jak płyty CD, płyty DVD, mazaki, długopisy, naklejki i inne drobne elementy.
- Model: 978830215026533
- ISBN: 9788302150265
Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).
Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które według nowej podstawy programowej musi spełniać kandydat na technika żywienia i usług gastronomicznych. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.15. Zostały przygotowane zgodnie z wymogami egzaminu zawodowego.