- Autorzy: Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
- Wydawnictwo Wydawnictwo EMPi2
- Rok wydania: 2007
- Oprawa: Miękka
- Format: 176 x 250 mm
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: WK055011
- Język: polski
- Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa
- ISBN: 9788389287625
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Sekcja FAQ
Recenzje
-
Początkujący RecenzentOcena: 5/5Dodana przez Alina Z. w dniu 2009-11-17Opinia użytkownika sklepuRecenzja dotyczy produktu typu: podręcznik
5 z 10 osób uznało recenzję za przydatnąJestem zadowolona z szybkiego dostarczenia mi zamówionej książki.