Biszkopty bezglutenowe, bezlaktozowe to produkt dietetyczny zalecany w diecie wykluczającej gluten.
Składniki:
Jaja* 38%, cukier*, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, substancja zagęszczająca: guma guar, aromat.
* pochodzące z chowu ściółkowego.
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 1604 kcal kJ / 380 kcal
- Białko (g): 8,6
- Węglowodany (g): 70
- w tym cukry (g): 32
- Tłuszcz (g): 7,0
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 2,2
- Błonnik pokarmowy (g): 1,1
- Sól (g): 0,2
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergenna:
Jaja.
Dane producenta/dystrybutora:
Eko-Wital Sp. z o.o., ul. Staniewicka 5, 03-310 Warszawa