Przepisy na fermentację
-
Roślinny browar
Jak zrobić miód pitny? Jak długo powinno fermentować wino? Czy w każdym fermentowanym napoju jest alkohol? Szampan z kwiatów bzu, piwo imbirowe, kwas chlebowy i wino z owoców lasu. Nowy rozdział w fermentacji! Wyjątkowe napoje, pełne zdrowych bąbelków! Zaskocz swoich gości domowymi miodami pitnymi,...Książka, op. twardaOprawa:twarda -
Sztuka fermentacji
Światowy bestseller i zdobywca prestiżowych nagród dla najlepszych książek kulinarnych – teraz w nowym wydaniu! Ponad 600 stron unikalnej, gromadzonej przez wiele lat wiedzy o tym, jak ukisić dosłownie każdą jadalną roślinę. Sprawdzone przepisy z całego świata na niezwykle zdrową kombuchę (czyli...Książka, op. miękkaOprawa:miękka -
Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu
Nowe wydanie kulinarnego bestsellera Sztuka fermentacji! Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, że sztuka fermentacji znana jest już od dawnych czasów i obejmuje tak wiele dziedzin, że trudno byłoby opowiedzieć o tym tylko w jednej książce!...Książka, op. twardaOprawa:twarda -
Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską®. Domowe sposoby
Zdrowie zakręcone w słoikach Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską to kolejna książka pokazująca bogactwo kuchni roślinnej. Kiszonki wspomagają układ odpornościowy i pokarmowy, ponieważ naturalny proces konserwowania nie pozbawia produktów ich składników odżywczych. Dlatego fermentowana żywność...Książka, op. twardaOprawa:twarda -
Probiotyczne słoiki dla zabieganych
Jeśli często chorujesz... możesz radykalnie poprawić stan zdrowia, jedząc produkty pełne dynamicznych probiotyków, które doładują twoje ciało! Dzięki tej książce naucz się nie tylko przygotowywać probiotyczną żywność i przekonasz do niej całą swoją rodzinę. Dowiesz się, jak łatwo włączyć te...Książka, op. miękkaOprawa:miękka -
Zakwas. Technologia w piekarni
Jak zakwas wpływa na jakość pieczywa i jego właściwości odżywcze? Jakie są techniki prowadzenia kwasu pszennego i żytniego? W książce przedstawiono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu - zarówno z perspektywy naukowej, jak i empirycznej - oraz cenne wskazówki praktyczne pomocne w...Książka, op. twardaOprawa:twarda -
Outlet-50%
Tylko kiszonki. Zielona seria Outlet
Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu – kiszenie, fermentowanie i solenie. Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z...Książka, op. miękkaOprawa:miękkaCena: Nasza cena: 15,00 zł29,99 złprodukt niedostępny