Manuka Health
-
Manuka Health Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i witaminą C o smaku imbirowo-cytrynowym 65 g
Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i witaminą C, o smaku imbirowo-cytrynowym, suplement diety.Cukierki z Miodem Manuka MGO™ 400+ i witaminą C, o smaku imbirowo-cytrynowym, suplement diety. -
Manuka Health Miód Nektarowy Manuka MGO® 550+ Zestaw 2 x 500 g
Miód Nektarowy Manuka MGO® 550+ Zestaw 2 x 500 g Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Miód Nektarowy Manuka MGO® 550+ Zestaw 2 x 500 g Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). -
Manuka Health Miód Nektarowy Manuka MGO® 400+ Zestaw 2 x 500 g
Miód Nektarowy Manuka MGO® 400+ Zestaw 2 x 500 g Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). Opakowanie 500 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc.Miód Nektarowy Manuka MGO® 400+ Zestaw 2 x 500 g Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). Opakowanie 500 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około miesiąc.Ograniczona dostępność -
Manuka Health Miód Nektarowy Manuka MGO® 550+ 500 g
Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). Składniki: miód z krzewu Manuka 100% -
Manuka Health Miód Nektarowy Manuka MGO® 400+ 500 g
Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka).Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). -
Manuka Health Miód Nektarowy Manuka MGO® 550+ Zestaw 2 x 250 g
Miód Nektarowy Manuka MGO® 550+ Zestaw 2 x 250 g Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). Spożywanie Miodu Manuka MGO® 550+ Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1...Miód Nektarowy Manuka MGO® 550+ Zestaw 2 x 250 g Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). Spożywanie Miodu Manuka MGO® 550+ Miód najlepiej spożywać rano na czczo w ilości 2-3 łyżeczek lub po 1... -
Manuka Health Miód Manuka MGO™ 400+ Zestaw 2 x 250 g
Miód Manuka MGO™ 400+ Zestaw 2 x 250 g Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). Opakowanie 250 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około 2 tygodnie. Masa netto:...Miód Manuka MGO™ 400+ Zestaw 2 x 250 g Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 400 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). Opakowanie 250 g przy spożywaniu dziennej porcji trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około 2 tygodnie. Masa netto:... -
Manuka Health Miód Nektarowy Manuka MGO® 550+ 250 g
Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). Składniki: miód z krzewu Manuka 100%Miód zawiera methylglyoxal w ilości powyżej 550 mg/kg (naturalny składnik występujący w znacznych ilościach tylko w niektórych miodach Manuka). Składniki: miód z krzewu Manuka 100% -
Manuka Health Miód Manuka MGO™ 400+ 250 g
Miody Manuka zawierają aktywny składnik (uzyskiwany w procesie wytwarzania przez pszczoły miodu z nektaru zebranego z kwiatów krzewu Manuka rosnącego w Nowej Zelandii): methylglyoxal (MGO), który jest odpowiedzialny za właściwości antybakteryjne miodu.Miody Manuka zawierają aktywny składnik (uzyskiwany w procesie wytwarzania przez pszczoły miodu z nektaru zebranego z kwiatów krzewu Manuka rosnącego w Nowej Zelandii): methylglyoxal (MGO), który jest odpowiedzialny za właściwości antybakteryjne miodu.