Przewodnik dla wszystkich tych, którzy kochają kulinarne uczty. Magda Gessler po raz kolejny doradza, którą restaurację powinieneś obowiązkowo odwiedzić.
Nie raz odwiedziłeś już restaurację, do której nigdy więcej nie chciałbyś wrócić? Marzysz o tym, by podczas dowolnej podróży po naszym malowniczym kraju zawsze trafiać tam, gdzie można dobrze zjeść, a wspaniały aromat potraw unosi się już od progu? W takim razie przewodnik "Poziomki 2017/2018. Gdzie najlepiej zjeść w Polsce" to pozycja, przygotowana specjalnie z myślą o Tobie. Jej autorka, Magda Gessler, mistrzyni kulinarna, znana między innymi z programu telewizyjnego "Kuchenne Rewolucje", wskaże Ci te miejsca, które naprawdę warto odwiedzić, gdy zrobisz się głodny. Jeśli wciąż nie masz swojej upatrzonej restauracji, najwyższa pora, byś zagłębił się w lekturze tej pozycji.
Poziomka to dla Magdy Gessler znak prawdziwej jakości, który przyznaje tym lokalom, które w jej mniemaniu są najlepsze i do których warto wracać latami. Wśród wyróżnionych miejsc znajdują się chociażby agroturystyczne pensjonaty, dbające nie tylko o wyjątkowy smak potraw, serwowanych w swoich restauracjach, ale i o prawdziwą, domową atmosferę. Dla autorki liczy się szeroki, szczery uśmiech, przyjazny klimat i charakter, jaki świadczy o renomie danego lokalu.
Spodobała Ci się książka "Poziomki 2017/2018. Gdzie najlepiej zjeść w Polsce"? Być może najwyższy czas, by sięgnąć także po inne pozycje, przygotowane przez Magdę Gessler, takie jak: "Kuchnia Polska Magdy Gessler", "151 najlepszych restauracji i hoteli w Polsce" czy "Schronisko smaków. Moja góralska kuchnia". Żadna z nich na pewno Cię nie zawiedzie, a być może poznasz przysmaki, o których do tej pory wiedziałeś bardzo niewiele.
Nie raz odwiedziłeś już restaurację, do której nigdy więcej nie chciałbyś wrócić? Marzysz o tym, by podczas dowolnej podróży po naszym malowniczym kraju zawsze trafiać tam, gdzie można dobrze zjeść, a wspaniały aromat potraw unosi się już od progu? W takim razie przewodnik "Poziomki 2017/2018. Gdzie najlepiej zjeść w Polsce" to pozycja, przygotowana specjalnie z myślą o Tobie. Jej autorka, Magda Gessler, mistrzyni kulinarna, znana między innymi z programu telewizyjnego "Kuchenne Rewolucje", wskaże Ci te miejsca, które naprawdę warto odwiedzić, gdy zrobisz się głodny. Jeśli wciąż nie masz swojej upatrzonej restauracji, najwyższa pora, byś zagłębił się w lekturze tej pozycji.
Poziomka to dla Magdy Gessler znak prawdziwej jakości, który przyznaje tym lokalom, które w jej mniemaniu są najlepsze i do których warto wracać latami. Wśród wyróżnionych miejsc znajdują się chociażby agroturystyczne pensjonaty, dbające nie tylko o wyjątkowy smak potraw, serwowanych w swoich restauracjach, ale i o prawdziwą, domową atmosferę. Dla autorki liczy się szeroki, szczery uśmiech, przyjazny klimat i charakter, jaki świadczy o renomie danego lokalu.
Spodobała Ci się książka "Poziomki 2017/2018. Gdzie najlepiej zjeść w Polsce"? Być może najwyższy czas, by sięgnąć także po inne pozycje, przygotowane przez Magdę Gessler, takie jak: "Kuchnia Polska Magdy Gessler", "151 najlepszych restauracji i hoteli w Polsce" czy "Schronisko smaków. Moja góralska kuchnia". Żadna z nich na pewno Cię nie zawiedzie, a być może poznasz przysmaki, o których do tej pory wiedziałeś bardzo niewiele.