Outlet

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne Outlet

Wysyłka w
24 godziny + czas dostawy
Wydawnictwo
Nasza cena: 45,85 zł 56,60 zł Taniej o: 19%

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).

Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.

Recenzje

Szczegóły

Pokaż więcej

  • Autorzy: Bożena Granecka-Wrzosek, Witold Drogoń
  • Wydawnictwo WSiP
  • Oprawa: Miękka
  • Ilość stron: 304
  • Stan: końcówka nakładu, książki są nowe, ale niepełnowartościowe (mogą posiadać zażółknięcia, drobne zagięcia, itp.), mogą nie posiadać dodatków takich jak płyty CD, płyty DVD, mazaki, długopisy, naklejki i inne drobne elementy.
  • Model: 978830213632033
  • ISBN: 9788302136320
Warto zwrócić uwagę na...
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne 0/5 Nasza cena:
48,99 zł 50,90 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania...
Marketing usług hotelarskich. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom I. Szkoły ponadgimnazjalne 0/5 Nasza cena:
43,55 zł 44,90 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Marketing usług hotelarskich. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom I. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). W publikacji rzetelnie i przystępnie omówiono podstawowe pojęcia z marketingu, koncentrując się szczególnie na rynku usług...
Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne 0/5 Nasza cena:
45,34 zł 46,90 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań...
Rezerwacja usług hotelarskich. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne 0/5 Nasza cena:
35,79 zł 36,90 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Rezerwacja usług hotelarskich. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.11 (Rezerwacja usług hotelarskich). Publikacja w przystępny sposób prezentuje informacje dotyczące umiejętności dobierania oferty hotelowej do potrzeb gości....
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne 0/5 Nasza cena:
55,19 zł 56,90 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług...
Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne 0/5 Nasza cena:
48,40 zł 49,90 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy funkcjonowania przedsiębiorstw. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik ekonomista. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji A.35 (Organizowanie działalności gospodarczej i obliczanie podatków). Książka w przystępny sposób prezentuje informacje na temat planowania działalności...
Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy prawa. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista. Część 1 0/5 Nasza cena:
45,49 zł 46,90 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Funkcjonowanie przedsiębiorstw. Podstawy prawa. Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista. Część 1

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik ekonomista. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji A.35 (Organizowanie działalności gospodarczej i obliczanie podatków). Książka w przystępny sposób przedstawia temat prowadzenia działalności gospodarczej....
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwalifikacja T.12. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne 0/5 Nasza cena:
43,37 zł 43,90 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwalifikacja T.12. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Ten bogato ilustrowany podręcznik obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego, pionów funkcjonalnych...
Organizacja pracy w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom II. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne 0/5 Nasza cena:
43,55 zł 44,90 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Organizacja pracy w hotelarstwie. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom II. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Ten bogato ilustrowany podręcznik to kompendium wiedzy o pracy w branży hotelarskiej. Szczegółowo omówiono w nim zasady...
Działalność recepcji. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom III. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne 0/5 Nasza cena:
43,55 zł 44,90 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Działalność recepcji. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom III. Część 1. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.11. (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Podręcznik omawia zagadnienia dotyczące schematu organizacyjnego hotelu, roli recepcji, bezpieczeństwa pracy w recepcji, etyki i kultury pracy, zasad...
Podstawy finansów publicznych. Kwalifikacja A.68.3. Podręcznik do nauki zawodu technik administracji 0/5 Nasza cena:
41,71 zł 43,10 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Podstawy finansów publicznych. Kwalifikacja A.68.3. Podręcznik do nauki zawodu technik administracji

Podstawy finansów publicznychPodręcznik do nauki zawodu technik administracji. Szkoły ponadgimnazjalne Podręcznik do nauki zawodu technik administracji realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji A.68 (Sporządzanie analiz i sprawozdań dotyczących finansów publicznych). Prezentuje wiedzę z...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne 0/5 Nasza cena:
49,37 zł 50,90 zł
Do koszyka dodaj do schowka

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Wyposażenie zakładów gastronomicznych. Część 3. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do właściwego...
Zobacz, dlaczego warto nam zaufać

Doskonała komunikacja, perfekcyjne podejście do klienta, realizacja szybka i całkowicie zgodna z zamówieniem, do tego dobra cena, czyli całość na piątkę.

Anyszka

Polecam, polecam, polecam! Świetny wybór, książki w doskonałej cenie i co najważniejsze błyskawiczna realizacja zamówienia - dodaję do moich ulubionych sklepów.

magdape

Bardzo miła obsługa, szybko reagują na wiadomości pisane. Szybko rozwiązują problem i tłumaczą sytuację, oraz bardzo jasno i konkretnie piszą mail o każdej zmianie w zamówieniach.

Lenka

Kolejny raz robię zakupy w sklepie i jest super szybko, tanio i wygodnie. Aż żałuję, że nie mają innych propozycji, które mnie interesują. Gorąco polecam.

Beata

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Książki super i wszystko porządnie zapakowane. Nie jest to na pewno moja ostatnia styczność ze sklepem. Polecam.

Agnieszka

Sklep godny polecenia, szybko zrealizował zamówienie. Dodatkowo otrzymałam rabat. Bardzo korzystna cena zamówionych książek. Łącznie z przesyłką wyszło taniej niż w księgarni stacj...

Zosia

Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie. Pomimo, że podano mi późniejszy termin dostarczenia przesyłki otrzymałam ją kilka dni wcześniej. Sklep cechuje solidność i profesjonalizm. ...

Joanna

Sklep bardzo fajny, pomocny i szybki. Realizacja zamówienia trwała kilka dni. Zamówienie doskonale zapakowane i nienaruszone.

Frau Sonne

Jestem zadowolona ze sklepu i przeprowadzonej transakcji. Duży wybór książek, dostawa zgodnie z podaną przez sprzedawcę datą, bardzo porządnie zapakowana. Polecam.

agnes352

Polecam sklep z czystym sumieniem. Kontakt bardzo dobry, ceny rewelacyjne, wybór książek ogromny. Na pewno wkrótce znów złożę zamówienie.

natka2817

Rewelacja!!! Zamówienie otrzymałam 5 dni od złożenia zamówienia, a mieszkam w Wielkiej Brytanii.

Adrianna

Pierwszy raz kupowałam książki przez internet i się nie rozczarowałam. Książki przyszły w oczekiwanym terminie, były dobrze zabezpieczone. Na pewno skorzystam jeszcze nie jeden raz...

Paula