"Łowcy smaków. Cztery pory roku" to pozycja, która pokaże Ci, w jaki sposób wykorzystać produkty sezonowe, by zjeść smacznie i zdrowo. Przygotowanie pysznych dań z wykorzystaniem najlepszych składników wcale nie będzie takie trudne.
Przygotowanie zdrowego, a zarazem smacznego posiłku wydaje się nie lada wyzwaniem. Tymczasem pozycja "Łowcy smaków. Cztery pory roku" pozwala na to bez problemu. W książce można znaleźć przepisy, które pokazują, w jaki sposób przygotować dania na bazie produktów sezonowych. Jednocześnie każdy z posiłków będzie roślinny, pozbawiony glutenu, a zarazem cukru rafinowanego. Receptury są bardzo zróżnicowane i potrafią pozytywnie zaskoczyć, zwłaszcza ze względu na łatwość przygotowywania potraw.
"Łowcy smaków. Cztery pory roku" wchodzi w skład serii "Dieta I Żywienie". W pozycji znajdziesz przepisy na pastę z pieczonych buraków z białą fasolą i nasionami słonecznika, truskawkowo-bananowy pudding chia z tahini, pastę z zielonych szparagów i bobu, sałatkę z truskawkami czy brownie z ciecierzycy.
Ina Rybarczyk jest autorką pozycji zatytułowanej: "Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru". To ona założyła blog True Taste Hunters. Jej miłością (jak nietrudno się domyślić) jest gotowanie i kuchnia. Stara się eksperymentować, a przy okazji dokonywać rzeczy niemożliwych.
Przygotowanie zdrowego, a zarazem smacznego posiłku wydaje się nie lada wyzwaniem. Tymczasem pozycja "Łowcy smaków. Cztery pory roku" pozwala na to bez problemu. W książce można znaleźć przepisy, które pokazują, w jaki sposób przygotować dania na bazie produktów sezonowych. Jednocześnie każdy z posiłków będzie roślinny, pozbawiony glutenu, a zarazem cukru rafinowanego. Receptury są bardzo zróżnicowane i potrafią pozytywnie zaskoczyć, zwłaszcza ze względu na łatwość przygotowywania potraw.
"Łowcy smaków. Cztery pory roku" wchodzi w skład serii "Dieta I Żywienie". W pozycji znajdziesz przepisy na pastę z pieczonych buraków z białą fasolą i nasionami słonecznika, truskawkowo-bananowy pudding chia z tahini, pastę z zielonych szparagów i bobu, sałatkę z truskawkami czy brownie z ciecierzycy.
Ina Rybarczyk jest autorką pozycji zatytułowanej: "Łowcy smaków. Roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru". To ona założyła blog True Taste Hunters. Jej miłością (jak nietrudno się domyślić) jest gotowanie i kuchnia. Stara się eksperymentować, a przy okazji dokonywać rzeczy niemożliwych.