Ciasteczka bezglutenowe BIO maślane.
Składniki:
Mąka ryżowa*, masło* (z mleka) 23%, cukier trzcinowy*, mąka kukurydziana*, siemię lniane*, jajka w proszku*, proszek do pieczenia* (skrobia ziemniaczana), substancje spulchniające: winiany potasu, wodorowęglan sodu, sól himalajska, *certyfikowany składnik ekologiczny.
Wartości odżywcze:
- wartość energetyczna 1951 kJ / 468 kcal
- tłuszcz 22 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14 g
- węglowodany 61 g
- w tym cukry 20 g
- błonnik 2,0 g
- białko 5,5 g
- sól 0,5 g
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergenna:
Mleko, jaja.
Dane producenta/dystrybutora:
Fabijański Sp. z o.o., ul. Lwówecka 6, 58-508 Siedlęcin