Kochasz gotowanie i survival? E-book “Men with the Pot: książka kucharska” autorstwa Krzysztofa Szymańskiego i Sławka Kalkrauta to idealna pozycja dla Ciebie. Przepisy, które w niej znajdziesz, wykonasz nie tylko podczas kampingu w lesie, ale również w zaciszu własnego domu.
Czy gotowanie na świeżym powietrzu może przynieść pyszne rezultaty? Jak najbardziej! W książce kucharskiej “Men with the Pot” zawarte są informacje, w jaki sposób wykonać potrzebne akcesoria z drewna i jak przyrządzić posiłki w surowym środowisku. Biwakowe przepisy zasmakują wielbicielom jagnięciny, drobiu, ryb i wołowych steków. W tej pozycji nie brakuje także receptur na ogniskowe ravioli, leśne kotlety rybne czy irlandzki gulasz. Nawet smakosze słodkości znajdą tu coś dla siebie/
Zastanawiasz się, dla kogo lektura tej pozycji będzie przyjemnością? To must have dla entuzjastów gotowania. Choć przepisy zawierają instrukcje, jak wykonać potrawy biwakowe, to z powodzeniem przyrządzisz je także w domowej kuchni. To idealna książka dla fanów bushcraftu i survivalu.
O autorach
Krzysztof Szymański i Sławek Kalkraut to dwójka przyjaciół zamieszkujących Irlandię. Razem rozpoczęli projekt Men with the Pot. Na kanale YouTube autorzy pokazują, w jaki sposób przyrządzić smaczne biwakowe posiłki. Kochają pyszną kuchnię i outdoorowe przygody. Ich kanał YouTube ma ponad 1,5 miliona obserwujących.