Dennree Bio Baton marcepanowy z nadzieniem nugatowym w polewie z ciemnej czekolady 40 g
Składniki:
cukier trzcinowy surowy*, MIGDAŁY* (24 %), miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, ORZECHY LASKOWE* (5 %), woda, syrop cukru inwertowanego*, alkohol* (0,6 %), mielone ziarna wanilii Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze:
W 100 g
- Wartość energetyczna: 2101 kJ/504 kcal
- Tłuszcz: 29 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,7 g
- Węglowodany: 49 g
- w tym cukry: 48 g
- Białko: 7,8 g
- Sól: 0,05 g
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.
Informacja alergenna:
Może zawierać zboża zawierające gluten, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SOJĘ i MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).
Dane producenta/dystrybutora:
DENNREE GMBH, HOFER STRASSE 11, D-95183 TOPEN