Mango w czekoladzie to słodka i zdrowa przekąska.
Składniki:
Czekolada* 65% (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakaowca*, migdały*, sproszkowany napój kokosowy*, wanilia Bourbon* - zawartość masy kakaowej min. 47%), mango* 35% (* certyfikowane składniki ekologiczne)
Wartości odżywcze:
W 100 g:
- Wartość energetyczna: 2064 kJ /495 kcal
- Tłuszcz: 29 g
- w tym kwasy nasycone: 17 g
- Węglowodany: 50 g
- w tym cukry: 48 g
- Błonnik 8 g
- Białko: 5 g
- Sól: 0,1 g
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergenna:
Produkt może zawierać inne orzechy.
Dane producenta/dystrybutora:
Bio Planet S.A., Fabryczna 9B, 05-084 Leszno k. Warszawy