Bio Czekolada surowa cappuccino migdałowe z morwą 50 g
Składniki:
Ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY* 9 %, morwa biała* 2,8 %, kawa mielona* 0,5 %, wanillia Bourbon*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
zawartość masy kakaowej min. 55 %.
Wartości odżywcze:
W 100 g:
- Wartość energetyczna 2476kJ / 597 kcal
- Tłuszcz: 45 g;
- w tym kwasy nasycone: 26 g;
- Węglowodany: 36 g;
- w tym cukry: 34 g;
- Błonnik: 7 g;
- Białko: 7 g;
- Sól: 0,2 g.
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergenna:
Produkt zawiera MIGDAŁY.
Dane producenta/dystrybutora:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA