Najlepsze książki kucharskie taniej nawet o 40%!
Uwaga, miłośnicy dobrej kuchni i zamieniania zwykłych potraw w wykwintne specjały! Łączcie się! Otóż do 7 listopada na TaniaKsiazka.pl kupicie książki kucharskie nawet o 40% taniej! Dzięki nim będziecie mogli rozpocząć nowy rozdział w Waszej kucharskiej karierze i zachwycić domowników i gości nowymi smakami. Gotowanie tak naprawdę jest niezwykle proste, wystarczy naprawdę dobry przepis, a spod Waszych rąk wyjdzie danie, które zachwyci nie tylko innych, ale przede wszystkim Was samych! Najlepsze książki kucharskie nawet o 40% taniej!
Zbliżająca się premiera Fermentacji warzyw Christophera i Kirsten Shockey, zainspirowała nas do przygotowania dla Was tej niezwykle atrakcyjnej promocji. Zajrzycie poniżej na zestawienie kilku szczególnie wartych uwagi tytułów.
Najlepsze książki kucharskie: Fermentacja warzyw Christopher Shockey Kirsten Shockey
Ta książka to esencja tego, czym jest fermentowanie warzyw w kuchni, ale także próba pokazania Wam, jak niesamowite potrawy można uzyskać dzięki temu zupełnie zwyczajnemu procesowi. W tej książce znajdziecie przepisy nie tylko na przepyszne przystawki, ale także na desery i słodkości! Odkryjcie moc fermentowania, sprawdźcie, jak nadać zwykłej marchewce nowy, niesamowity smak i zmieńcie swoją kuchnię o 180 st!
Najlepsze książki kucharskie: Smak życia Agnieszka Maciąg
Ta książka już jest bestsellerem! Agnieszka Maciąg ma wyjątkowy dar opowiadania o pysznym jedzeniu i sposobach na jego przygotowanie. Wystarczy tylko spojrzeć na tę przepiękną modelkę, żeby zrozumieć, że jej przepisy naprawdę działają, zapewniając piękną figurę, witalność i zdrowie. Każdy może być jak Agnieszka Maciąg! W najnowszej książce znana polska modelka opowiada o tym, jakim przełomem było w jej życiu odkrycie kuchni zgodnej z naturą. Przedstawia w niej także znane i lubiane przepisy z poprzedniego Smaku życia i prezentuje zupełnie nowe. Sprawdźcie koniecznie!
Najlepsze książki kucharskie: Hummusy i pasty Konrad Budzyk
Hummus kojarzy nam się z czymś pysznym i zdrowym, ale jednocześnie czasochłonnym i trudnym do wykonania. Jeżeli próbowaliście kiedyś świeżo przygotowywanego hummusu, a nie tego sklepowego, wiecie z pewnością, jaką rozkoszą dla podniebienia jest ta pasta z ciecierzycy. Jednak tu nie tylko o walory podniebienia chodzi, ale o fakt, że jest wykonana z białka roślinnego, które dostarcza organizmowi znacznie więcej protein niż mięso i jest o wiele zdrowsze dla człowieka. W książce Hummusy i pasty Konrada Budzego znajdziecie nie tylko proste i “łatwe w obsłudze” przepisy, ale także np. przepis na Hummus z kasztanów!
Współczesne książki kucharskie rozpoczęły zupełnie nową erę w gotowaniu. Teraz można przygotowywać wykwintne, zdrowe potrawy we własnej, amatorskiej kuchni. Wiele z tych książek to także przykłady tego, jak ważnym elementem naszego zdrowia i witalności jest prawidłowa dieta. Jedzenie może być sprawcą wielu chorób cywilizacyjnych, ale także lekiem i sposobem na ich zapobieganie.
Sprawdźcie TanioKsiążkową listę z książkami kucharskimi w nowej promocji i wybierzcie coś dla siebie i swojej rodziny.