Opis
Ekologiczne bezglutenowe pieczone chrupki kukurydziane o smaku soli morskiej. Idealna przekąska dla dzieci!
Składniki:
Kukurydza* 83% (mąka*, kasza*), olej słonecznikowy*, sól morska* 1,5%.
* pochodzące z upraw ekologicznych
Wartości odżywcze:
W 100 g:
- Wartość energetyczna: 1738 kJ / 414 kcal
- Tłuszcz 16,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g
- Węglowodany 58,4 g
- w tym cukry 1,9 g
- Błonnik 3 g
- Białko 6,5 g
- Sól 0,84 g
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim dostępem promieni słonecznych.
Dane producenta/dystrybutora:
Eko-Wital Sp. z o.o., ul. Staniewicka 5, 03-310 Warszawa