Złote, udekorowane solą przekąski o chrupiącej teksturze.
Skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), woda, mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska (4,2%), cukier trzcinowy*, łuski babki płesznik*, włókno bambusowe, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, drożdże suszone, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu*, substancja glazurująca: wodorotlenek sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny).
W 100 g
- Wartość energetyczna: 1543 kJ / 366 kcal
- Tłuszcz: 8,7 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
- Węglowodany: 68 g
- W tym cukry: 6,5 g
- Błonnik: 4,0 g
- Białko: 1,8 g
- Sól: 4,43 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI