Ekologiczne maliny liofilizowane to znakomita przekąska, przeznaczona do bezpośredniego spożycia. Poddane procesowi liofilizacji zachowują pełnię składników odżywczych. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do jogurtów, musli, sałatek, wypieków oraz deserów.
Składniki:
Owoce maliny liofilizowane* 100%.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna w 100 g: 1342 kJ/ 322 kcal
- Tłuszcz – 4,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,1 g
- Węglowodany – 39 g
- w tym cukry – 31 g
- Białko – 8,5 g
- Sól – 0,02 g
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane producenta/dystrybutora:
Bio Planet S.A., Fabryczna 9B, 05-084 Leszno k. Warszawy