Baton orkiszowo-owsiany Bio to pyszna i zdrowa przekąska do pracy, czy szkoły.
Składniki:
Łam waflowy* (mąka z pszenicy orkisz*, płatki owsiane*), syrop ryżowy*, płatki owsiane*, płatki z pszenicy orkisz*, płatki jęczmienne*, płatki pszenne*, mleko w proszku*, tłuszcz kokosowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze:
W 100 g:
- Wartość energetyczna - 1820 kJ / 433 kcal
- Tłuszcz - 14,7 g
- w tym kwasy nasycone - 6,9 g
- Węglowodany - 69,7 g
- w tym cukry - 28,9 g
- Białko - 6,7 g
- Sól -0,27 g
Sposób przygotowania i przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejcu, z dala od źródeł ciepła i nasłonecznienia.
Informacja alergenna:
Gluten, mleko. Produkt może zawierać jaja, sezam, orzechy, soję.
Dane producenta/dystrybutora:
ANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA, NIEPOKALANEJ PANNY MARII 103, 31-589 KRAKÓW