Technik usług kelnerskich bestsellery, Marzec 2025

Sprawdź TanioKsiążkowe bestsellery. Zobacz co chętnie kupują TanioKsiążkowi Klienci w Marcu 2025 w kategorii Technik usług kelnerskich.
  • TOP 1

    Sztuka usługiwania. Jak zostać dobrym kelnerem

    Aldona Janasik Dorota Zarczuk
    Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze – na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie...
    Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze – na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie...
  • TOP 2

    Obsługa kelnerska. Klasa mistrzowska

    Lenger Heinz Stickler Hans Walter Kalinka Wilhelm Gutmayer
    Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy...
    Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy...
    57,01 zł
      0/5
  • TOP 3

    Repetytorium i testy egzaminazyjne. Egzamin zawodowy. Kelner. Kwalifikacja T.10

    Renata Szajna
    Repetytorium przygotowuje do egzaminu z kwalifikacji T.10. w zawodzie kelner. Pomaga powtórzyć najważniejsze wiadomości, sygnalizuje treści, które kandydat na kelnera powinien opanować, oraz umożliwia sprawdzenie swojej wiedzy dzięki testom i zadaniom praktycznym.Publikacja zawiera 5 testów po 40...
    Repetytorium przygotowuje do egzaminu z kwalifikacji T.10. w zawodzie kelner. Pomaga powtórzyć najważniejsze wiadomości, sygnalizuje treści, które kandydat na kelnera powinien opanować, oraz umożliwia sprawdzenie swojej wiedzy dzięki testom i zadaniom praktycznym.Publikacja zawiera 5 testów po 40...
    53,10 zł
      0/5
  • TOP 4

    Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner

    Alina Ziaja Danuta Ławniczak Renata Szajna
    Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć...
    Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć...
    MEN:30/2015
    65,90 zł
      0/5
  • TOP 5

    Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner

    Alina Ziaja Danuta Ławniczak Renata Szajna Danuta Ławnicza
    Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Zaprezentowane w podręczniku ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: promowanie usług gastronomicznych, kalkulowanie ich...
    Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Zaprezentowane w podręczniku ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: promowanie usług gastronomicznych, kalkulowanie ich...
    54,60 zł
      0/5
  • TOP 6

    Obsługa kelnerska. Podręcznik do zawodu kelner. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne

    Danuta Ławniczak Renata Szajna
    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner. Realizuje treści w zakresie kwalifikacji T.9.2. (Obsługiwanie gości). Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego,...
    Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner. Realizuje treści w zakresie kwalifikacji T.9.2. (Obsługiwanie gości). Publikacja omawia zagadnienia z zakresu: sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowych), zwyczajów żywieniowych różnych narodów, serwisu specjalnego,...
    MEN:3/2014
    54,04 zł
      0/5
    Cena okładkowa: 69,90 zł -23% Najniższa cena: 66,47 zł -19%
  • TOP 7

    Obsługa kelnerska. Kelner. Kwalifikacja T.9. Podręcznik. Część 1

    Danuta Ławniczak Renata Szajna
    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności...
    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera; czynności...
    MEN:2013
    54,04 zł
      0/5
    Cena okładkowa: 69,90 zł -23% Najniższa cena: 66,47 zł -19%
  • TOP 8

    Obsługiwanie gości. Ćwiczenia. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Część 1

    Danuta Ławniczak Renata Szajna
    Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Część 1 i 2, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady...
    Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Obsługa kelnerska. Część 1 i 2, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Ćwiczenia dotyczą takich zagadnień, jak: procedury i zasady...
    38,13 zł
      0/5
    Cena okładkowa: 52,60 zł -28% Najniższa cena: 47,86 zł -20%