Baton Protein to aż 26% białka, które przyczyni się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej. Dodatek gorzkiej czekolady, dojrzewającej na słońcu śliwki oraz superfood’a nadaje mu niepowtarzalny smak.
Syrop daktylowy, koncentrat białka serwatkowego (mleko) 24%, gorzka czekolada 14% (kakao w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, cukier, emulgator: lecytyna rzepakowa, aromat), daktyle, śliwka suszona (śliwka, olej słonecznikowy), białka mleka 4,5%, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, hydrolizowany kolagen, olej słonecznikowy, płatki kokosowe, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 2%, siemię lniane odtłuszczone.
W 100 g:
- wartość energetyczna 1543 kJ / 368 kcal
- tłuszcz 14 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,7 g
- węglowodany 32 g
- w tym cukry 32 g
- błonnik 4,9 g
- białko 26 g
- sól 0,33 g
Produkt gotowy do spożycia
orzechy arachidowe
Purella Sp. z o.o., ul. Wiertnicza 32, 02-952 Warszawa