"Zamień chemię na energię" to kultowa książka, która zrewolucjonizowała sposób odżywiania się wielu Polaków i pokazała, że zdrowe jedzenie wcale nie musi być pracochłonne!
Oto książka, z którą całkowicie zmienisz swoje spojrzenie na to, co jesz! Wcale nie musisz spędzać godzin w kuchni, aby przygotować coś smacznego i zdrowego. Co więcej: zacznij jeść energię, a nie chemię, a poczujesz od razu różnicę! "Zamień chemię na energię" to pozycja, która pomogła już wielu osobom.
Zapewne żyjesz w pośpiechu i nie możesz pozwolić sobie na to, aby godzinami gotować. Jednocześnie potrzebujesz solidnej porcji składników odżywczych, szukasz zdrowej przekąski dla dziecka lub wybierasz się na cały dzień w góry.
Sięgnij po książkę, w której znajdziesz ponad 50 przepisów na przekąski o wysokiej zawartości białka, błonnika oraz węglowodanów złożonych. Wszystkie są bardzo szybkie w przygotowaniu, sycące, dodają energii, wspomagają odporność i mają niski indeks glikemiczny.
Bez obaw możesz sięgać po nie w dowolnej chwili, ponieważ w przeciwieństwie do produktów znalezionych na sklepowej półce, nie mają w sobie zbędnej chemii. Staniesz się świadomym tego, co jesz i jak odżywiasz swoje ciało od środka!
"Zamień chemię na energię" to idealne rozwiązanie dla osób prowadzących aktywny tryb życia, osób na diecie, ale również wszystkich, którzy chcieliby coś zmienić w swojej kuchni.
"Zamień chemię na energię" pokazuje nam produkty, które możemy zabrać ze sobą na wynos wszędzie: na wakacje, do pracy, czy na siłownię. Nie ograniczaj się i nie karz organizmu! Pozwól mu również cieszyć się z pełnowartościowego jedzenia, które pozytywnie wpłynie na Twoje samopoczucie.
Julita Bator jest polską autorką bestsellerów "Zamień chemię na jedzenie", "Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy", "Święta bez chemii. Zdrowe przepisy na tradycyjne potrawy na Boże Narodzenie i inne święta" i wielu innych pozycji.
Oto książka, z którą całkowicie zmienisz swoje spojrzenie na to, co jesz! Wcale nie musisz spędzać godzin w kuchni, aby przygotować coś smacznego i zdrowego. Co więcej: zacznij jeść energię, a nie chemię, a poczujesz od razu różnicę! "Zamień chemię na energię" to pozycja, która pomogła już wielu osobom.
Zapewne żyjesz w pośpiechu i nie możesz pozwolić sobie na to, aby godzinami gotować. Jednocześnie potrzebujesz solidnej porcji składników odżywczych, szukasz zdrowej przekąski dla dziecka lub wybierasz się na cały dzień w góry.
Sięgnij po książkę, w której znajdziesz ponad 50 przepisów na przekąski o wysokiej zawartości białka, błonnika oraz węglowodanów złożonych. Wszystkie są bardzo szybkie w przygotowaniu, sycące, dodają energii, wspomagają odporność i mają niski indeks glikemiczny.
Bez obaw możesz sięgać po nie w dowolnej chwili, ponieważ w przeciwieństwie do produktów znalezionych na sklepowej półce, nie mają w sobie zbędnej chemii. Staniesz się świadomym tego, co jesz i jak odżywiasz swoje ciało od środka!
"Zamień chemię na energię" to idealne rozwiązanie dla osób prowadzących aktywny tryb życia, osób na diecie, ale również wszystkich, którzy chcieliby coś zmienić w swojej kuchni.
"Zamień chemię na energię" pokazuje nam produkty, które możemy zabrać ze sobą na wynos wszędzie: na wakacje, do pracy, czy na siłownię. Nie ograniczaj się i nie karz organizmu! Pozwól mu również cieszyć się z pełnowartościowego jedzenia, które pozytywnie wpłynie na Twoje samopoczucie.
Julita Bator jest polską autorką bestsellerów "Zamień chemię na jedzenie", "Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy", "Święta bez chemii. Zdrowe przepisy na tradycyjne potrawy na Boże Narodzenie i inne święta" i wielu innych pozycji.