NOWE ZAKTUALIZOWANE WYDANIE
Pozycja obejmuje wszystkie dziedziny świata kulinarnego: od towaroznawstwa
po praktyczne przepisy kulinarne.
Książka została opracowana w części teoretycznej przez najwybitniejszych
specjalistów-naukowców, a w dziale przepisów kulinarnych przez znakomitych praktyków (szefów kuchni).
KUCHARZ & GASTRONOM to kompendium wiedzy niezbędne dla uczniów i studentów szkół
gastronomicznych, dla nauczycieli i wszystkich miłośników sztuki kulinarnej.
TREŚCI PREZENTOWANE W KSIĄŻCE SĄ ZGODNE Z AKTUALNYM
STANEM WIEDZY I OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI PRAWA.
Pozycja obejmuje wszystkie dziedziny świata kulinarnego: od towaroznawstwa
po praktyczne przepisy kulinarne.
Książka została opracowana w części teoretycznej przez najwybitniejszych
specjalistów-naukowców, a w dziale przepisów kulinarnych przez znakomitych praktyków (szefów kuchni).
KUCHARZ & GASTRONOM to kompendium wiedzy niezbędne dla uczniów i studentów szkół
gastronomicznych, dla nauczycieli i wszystkich miłośników sztuki kulinarnej.
TREŚCI PREZENTOWANE W KSIĄŻCE SĄ ZGODNE Z AKTUALNYM
STANEM WIEDZY I OBOWIĄZUJĄCYMI PRZEPISAMI PRAWA.